Service

Vi tager altid udgangspunkt i det, som virksomheden søger i processen.

Se vores mest almindelige services.

Ledelse

Denne løsning er beregnet til stillinger på ledelsesniveau

Executive Search

Det ekstraordinære i Executive Search er typisk:

  • Udvidet kandidatpræsentation
  • Udvidet tests af kandidat
  • Støtte til onboarding
  • Forlænget garantiperiode

Bestyrelse

Boardmember Search

Denne løsning er et tilpasset koncept til små- og mellemstore virksomheder. Med udgangspunkt i den enkelte virksomhedens situation og kompetencer i bestyrelse, hjælper vi med at finde de rette kompetencer til bestyrelsen. De rette kandidater skaber netop den værdi for organisationen, som processen har vægtet højt.

Outplacement

Executive Outplacement

Denne løsning er et tilpasset koncept til virksomheder der må tage afsked med en leder eller specialist, der så her igennem, på en etisk og professionelt måde gennemføre afskedigelserne, så det eksterne omdømme ikke tager skade for virksomheden

Løsningen benyttes også af kandidater der gerne vil have et forløb, hvor karriererådgivning tilpasses netop kandidatens behov.

Køb og Salg

Køb og salg af virksomheder

Vi er behjælpelige ifm. med køb og salg af små- & mellemstore virksomheder.

En proces der ifm. et ejerskifte tager udgangspunkt i hele værdigrundlaget hos den enkelte virksomhed. Alle aspekter – både økonomiske og menneskelige – vendes ifm. salg af virksomheden. Processerne sikre at alle interessenter får den nødvendige støtte og rådgivning via grundighed, erfaring og viden omkring processen der i sidste ende skal tilfredsstille alle parter ifm. ejerskifteprocessen.

Vi sikre virksomheden altid vil få et bredt felt af potentielle købere eller investorer – hos danske eller internationale interesser.

Vi er med indtil salget er succesfuldt gennemført og afsluttet.

Ekpertise

teknik, tech, transport

Vi rekruttere indenfor alle brancher, men er især specialister indenfor ingeniørfagene (Software, mekanik og elektronik), logistik- & transportbranchen og IT & IT-Sikkerhed.

FOLLOW

ON LinkdIn

Netværk & partnerskab

National & International rekruttering

Vore kunder er indenfor mange forskellige brancher i hele Danmark, og vi har dertil erfaring med rekrutteringer i Sverige, England, Norge, Finland, Tyskland, Polen og Spanien – hvor vi har et udviklet netværk, samt partnerskaber i flere lande.

Skal vi starte et samarbejde

KLAR TIL STORE
FORANDRINGER?